5/5
4,5 stjerner på Google

Om os

Fastansættelser
0 %
Daglige jobsamtaler
+ 0
Samarbejdspartnere
+ 0
Registrerede timer dagligt
+ 0
95% fastansættelser

+40 daglige jobsamtaler

+300 samarbejdspartnere

+2775 registrerede timer dagligt
DANSK REKRUTTERING

Velkommen til Dansk Rekruttering

Landsdækkende rekruttering, med service og kvalitet i forsædet. Vi lægger altid vores samarbejdspartner og kandidater i forreste række. Og garanterer en høj service for begge parter.

Ingen opgave er for lille eller stor for os. Du er altid velkommen til at give os et kald.

Kontakt os i dag

De har vist mig stor tillid og frihed i opgaver lige fra dag 1

Hvem er Dansk Rekruttering?

Dansk Rekruttering er et landsdækkende rekrutteringsbureau der har hovedkontor i Kokkedal. Det betyder, at du kan få hjælp til din rekruttering eller som privatperson i søgen efter nye udfordringer, uanset hvor i landet du befinder dig.

Vores slogan "Vi er din faste rekrutteringspartner". Det er ikke blot en sætning, som står på logoet, men et motto vi tror på. Vi er overbeviste om, at et stærkt samarbejde er vejen til succes med fokus på valget af medarbejdere og deres trivsel.

Vi tilbyder professionelle vikar- og rekrutteringsløsninger til virksomheder inden for alle brancher. Vi har gennem de sidste 10 år specialiseret os i at rekruttere kandidater inden for en lang række forskellige brancher.

I dag hjælper vi alt fra startups til C20-virksomheder med professionelle vikar- og rekrutteringsløsninger. Vi tror på at god kommunikation giver det bedste forløb, og den sikreste rekruttering.

Du får som virksomhed / kandidat tilknyttet din egen konsulent, som vil hjælpe og være til rådighed under hele forløbet.

Læs mindre Læs mere

Mød Teamet

Rasmus Bennike
DIREKTØR & INDEHAVER
Rasmus Bennike
Rasmus, grundlægger og ejer af Dansk Rekruttering, er også vores HR-ekspert. Han brænder for at forstå mennesker og skabe forbindelser mellem talent og muligheder. Mere end at ansætte, arbejder Rasmus for et godt arbejdsmiljø og medarbejdernes trivsel.
Marc Frandsen
DIREKTØR & INDEHAVER
Marc Frandsen
Marc er grundlægger og ejer af Dansk Rekruttering. Han har en bred erfaring og stærkt netværk inden for ledelse, salg og rekruttering. Med en bachelor i Sport Management bringer Marc mere end 12 års erfaring fra salg, ledelse, marketing og rekruttering.
Bjarne Andersen
DIREKTØR & INDEHAVER
Bjarne Andersen
Bjarne, grundlægger og ejer af Dansk Rekruttering, er også vores HR-specialist. Han er ekspert i at forstå mennesker og finde det rette job til dem. Udover rekruttering hjælper Bjarne med at skabe et godt arbejdsmiljø for alle i firmaet.
Frederik Andersen
REKRUTTERINGSKONSULENT
Frederik Andersen
Frederik er HR-medarbejder hos Dansk Rekruttering. Han kombinerer ungdommelig energi og nytænkning med solid forståelse for rekruttering. Frederik er fokuseret på at opspore top-talenter og sikre en effektiv ansættelsesproces for vores samarbejdspartnere.
Joachim Hatholt
REKRUTTERINGSKONSULENT
Joachim Hatholt
Joachim er HR-medarbejder hos Dansk Rekruttering. Med en baggrund i sundhedssektoren bringer han erfaring og en passion for menneskelige relationer til sit arbejde. Han er dedikeret til at finde det perfekte match mellem medarbejder og arbejdsgiver.

Vil du være en del af teamet?

Rasmus Bennike

Rekrutteringskonsulent

Marc Frandsen

Direktør & indehaver

Bjarne Andersen

Direktør & indehaver

Frederik Andersen

Rekrutteringskonsulent

Joachim Hatholt

Rekrutteringskonsulent

Vil du være en del af teamet?

Processen fra A til Z

Fra afstemning til opstart

Afstemning

Vi bliver enige om pris og forløb på kandidaten. Afstemmer krav & kriterier på kandidaten, fakturering, opstarts dato mm.

Oprettelse

Virksomheden bliver oprettet i vores system og vi kan nu videregive relevante CV’er samt sætte samtaler op, mellem vores kandidater og din virksomhed.

Søgning

Vores konsulenter og headhunters går i gang med og søge efter din nye medarbejder. Væbnet med alle jeres krav og ønsker, sikre vi et godt match til jeres nye medarbejder.

Præsentation

Når vores HR afdeling har fundet et match til din virksomhed, vil du blive præsenteret for kandidaten. Du kan vælge og få sendt CV, få en telefonisk samtale, eller sætte en fysisk samtale op.

Jobsamtale

Til jobsamtalen vil du møde kandidaten personligt og kan dermed danne dig et indtryk og snakke arbejdsopgaver, løn opstart mm.

Opstart

I er nu blevet enige om en opstartsdato samt arbejdsopgaver.

Når kandidaten starter har du som kunde altid en prøveperiode på 5 arbejdsdage for at se om kandidaten lever op til de krav I har stillet som virksomhed.

Efter prøveperioden vil der være 1 dages opsigelse på kandidaten.

★★★★★

Jørgen Andersen - Try & Hire forløb

“Dansk Rekruttering har absolut leveret det perfekte job til mig. Jeg blev fastansat hos Bravida og hertil skal der lyde en stor tak til Dansk Rekruttering for indsatsen. Personalet er meget venlige og giver en fantastisk service. Det er en fornøjelse at Dansk Rekruttering har samarbejde med nogle af de største byggevirksomheder i Danmark. Uanset om det er gode eller dårlige tider i byggebranchen, så har Dansk Rekruttering altid en stilling åben.”

Dansk Rekruttering er din faste rekrutteringspartner

Vi er en virksomhed i hurtig udvikling, og med service og kvalitet som nøgleord, er vi klar til og hjælpe dig med din næste rekruttering! Vi bestræber os på og give dig som virksomhed, den bedste oplevelse med forløbet.

 

Vores HR konsulenter vil i samarbejde med vores agenter finde et match til lige præcis hvad du søger, og hvilke krav du har. Vi leverer altid professionelle løsninger via vores interne database og fuld segmentering.

 

Vi dækker hele landet, og kan tilbyde rekruttering inden for næsten alle fag. Men har specialiceret os inden for bygge og anlæg, da vi selv besidder en stor erfaring derfra.

Læs mindre Læs mere
★★★★★

Dansk Rekruttering har givet os dygtige medarbejdere i en tid hvor det har været svært og finde kvalificerede folk. Da vi både har en stor maler, murer og tømrer afdeling – har vi været meget glade for samarbejdet og vi fortsætter med det.

Anders Peters – Adm. Direktør Schlæger Gruppen A/S

Skriv til os i dag

Kandidater & kunder

Om os

Kontakt