5/5
4,5 stjerner på Google

Guide til dig som virksomhed

Fastansættelser
0 %
Daglige jobsamtaler
+ 0
Samarbejdspartnere
+ 0
Registrerede timer dagligt
+ 0
95% fastansættelser

+40 daglige jobsamtaler

+300 samarbejdspartnere

+2775 registrerede timer dagligt
DANSK REKRUTTERING

Guide til dig som virksomhed

Når du er kunde hos Dansk Rekruttering hjælper vi på alle fronter igennem hele forløbet. Du får tilknyttet en konsulent, som vil være behjælpelig med alle givende spørgsmål.

Vi bestræber os altid på at give den bedst mulige oplevelse samt forløb. Så alle parter er glade. Vi gennemgår dybdegående screeninger for at sikre kvaliteten på de folk vi sender ud. Vi er ikke ude på hverken at spilde vores egen, og bestemt heller ikke jeres tid.

Derfor tager vi vores arbejde meget seriøst, og tager ingen genveje.

Kontakt os i dag

Vores mission

En af vores vigtigste værdier er, at vi arbejder ud fra mottoet “mennesker med værdi”. Da vi har en overbevisning om, at det er de rette medarbejdere, som løfter virksomheden.

Fordi vi har fokus på mennesker med værdi, ansætter vi også udelukkende de bedste fagfolk fra branchen, ud fra dybdegående interviews, screeninger, vi henter referencer.

Så vi sikrer os et godt match før det overhovedet bliver sat en jobsamtale op.

De har vist mig stor tillid og frihed i opgaver lige fra dag 1

Vi hjælper med

Løn og ansættelse

Vi klarer alle lønomkostninger i forhold til rekruttering af din nye medarbejder. Om du lejer en vikar eller bruger vores Try & Hire forløb, står vi for alt løn til kandidaten. Alle sociale ydelser såsom feriepenge, pension, sygepenge, SH-betaling er inkluderet i dette.

Landsdækkende

95 % af vores Try & Hire forløb ender i en fastansættelse. Vi dækker hele landet. Og tilbyder både vikariat og forløb til fastansættelse. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du mangler en ny medarbejder.

Vi klarer alt administrativt

Hos Dansk Rekruttering, behøver du ikke skulle begrave dig i papirer, CV’er Ansøgninger, lønsedler, spørgsmål osv. Vi klarer alt administration i forhold til dit forløb, og holder altid fingeren på pulsen, så vi altid er ajour med alle de administrative opgaver.

Skriv til os i dag

Kandidater & kunder

Om os

Kontakt