5/5
4,5 stjerner på Google

FAQ

0 %
Fastansættelser
+ 0
Daglige jobsamtaler
+ 0
Samarbejdspartnere
+ 0
Registrerede timer dagligt
95% fastansættelser

+40 daglige jobsamtaler

+300 samarbejdspartnere

+2775 registrerede timer dagligt
DANSK REKRUTTERING

Spørgsmål & Svar

Der vil altid komme forskellige spørgsmål når man er i opstartsfasen, og skal til og rekruttere en ny medarbejder.

Vi sidder naturligvis til rådighed for at hjælpe dig bedst muligt. Uanset om du er jobsøger. Eller om du er virksomhed. Vi har prøvet at samle lidt af de mest spurgte spørgsmål her.

Find vores ofte stillede spørgsmål som:

Kontakt os i dag

FAQ - Jobsøger

Din lønseddel kommer på e-boks som er Danmarks digitale postkasse. Her logger du ind med MitiD
Din løn går ind sidste hverdag i måneden. Lønseddel kommer samme dag som lønnen går ind. Hvis du er 14 dages lønnet, vil det afhænge af, om du er ansat i lige eller ulige uger.

Du kan benytte vores timeregistrering eller vores sms system. Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så sidder vi klar på tlf. +45 5520 9840.

FAQ - Virksomhed

Dansk Rekruttering står for alt løn til kandidaten under forløbet, dette inkludere pension, feriepenge, SH-betaling, sygeløn mm.
Forløbets længde er som udgangspunkt altid 3,5 måned, det der svare til 518 arbejdstimer. Herefter vil medarbejderen overgå til virksomheden som fastansat.
Frikøb af en kandidat er muligt efter aftale med vores HR-afdeling. Dette vil typisk variere alt efter hvor lang tid der er tilbage af forløbet.

Hos Dansk Rekruttering er der ingen binding på forløbet.

Der er 1 dags opsigelse under hele forløbet.

Vi tager ikke opstarts gebyr eller overgangs gebyr.

Du betaler altid kun for de effektive arbejdstimer

★★★★★

Jeg er nu flere måneder inde i min ansættelse hos Dansk Sintermetal A/S, og jeg kan ærligt sige, at jeg ikke kunne være lykkeligere.

Jobbet matcher mine forventninger til punkt og prikke, og det er takket være Dansk Rekruttering, at jeg fik denne fantastiske mulighed.

Jan Brunsvig – Smed

★★★★★
Dansk Rekruttering har absolut leveret det perfekte job til mig. Jeg blev fastansat hos Lauritz-Hannibal Gruppen i København og hertil skal der lyde en stor tak til Dansk Rekruttering for indsatsen. Personalet er meget venlige og giver en fantastisk service. Per Skryum – VVS Montør
★★★★★
Jeg er meget imponeret over deres service. De tager telefon hver gang og de hjælper til med det samme, det kan andre virksomheder lære noget af. Jeg fik anbefalingen fra min kammerat og fik af vide at Dansk Rekruttering er meget populære. De hjalp med at finde det perfekte job og er nu blevet fastansat hos HC Service ApS. Patick Wong – Tømrersvend

Skriv til os i dag