5/5
4,5 stjerner på Google

Kandidater & Kunder​

0 %
Fastansættelser
+ 0
Daglige jobsamtaler
+ 0
Samarbejdspartnere
+ 0
Registrerede timer dagligt
95% fastansættelser

+40 daglige jobsamtaler

+300 samarbejdspartnere

+2775 registrerede timer dagligt
DANSK REKRUTTERING

Til hjælp for virksomheder og håndværkere

Hos os er kvalitet og professionalisme nøgleordene, når vi hjælper virksomheder og håndværkere med at finde det rette match.

Med vores dybdegående forståelse for både markedets behov og kandidaternes kompetencer sikrer vi, at hver rekruttering er en succes. Vores hjemmeside er designet til at give dig en nem og tilgængelig måde at udforske vores tjenester på, og vores dedikerede team er altid klar til at assistere dig med dine behov.

Uanset om du søger efter dit næste karriereskridt eller har brug for at styrke dit team med kvalificerede medarbejdere er Dansk Rekruttering her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

Kontakt os i dag

Try & Hire

Leder du efter den helt rigtige medarbejder til din virksomhed?

 

Så er Try & Hire den perfekte løsning til dig.
Dansk Rekruttering hjælper med alt i hele processen. Vi matcher kandidaten med dine krav og ønsker. Vi screener kandidaten henter referencer, holder samtale med kandidaten, før der bliver sat en samtale op mellem dig og den potentielle nye medarbejder.

 

Dermed sørger vi for alle dine krav som virksomhed er opfyldt. Man får tilknyttet sin egen konsulent, som både virksomhed og kandidat. Dermed sikre vi samarbejdet mellem virksomhed, kandidat og os som bureau hele tiden er tilgængeligt.

Læs mindre Læs mere

Opret dig som kandidat

Tag skridtet mod din drømmejob! Opret dig som kandidat hos Dansk Rekruttering, og lås op for skræddersyede jobmuligheder.

Ved at oprette dig som kandidat får du adgang til en verden af muligheder og skræddersyede jobmuligheder, der passer præcis til dine kompetencer og karriereambitioner.

Klik og start din rejse nu.

Try & Hire - Bestået!

Navn – Jørgen Andersen

Håndværkerfag – Elektriker

Firma – Bravida A/S

Dansk Rekruttering har absolut leveret det perfekte job til mig. Jeg blev fastansat hos Bravida og hertil skal der lyde en stor tak til Dansk Rekruttering for indsatsen. Personalet er meget venlige og giver en fantastisk service. Det er en fornøjelse at Dansk Rekruttering har samarbejde med nogle af de største byggevirksomheder i Danmark. Uanset om det er gode eller dårlige tider i byggebranchen, så har Dansk Rekruttering altid en stilling åben.

Try & Hire - Bestået!

Navn – Brian Lerche

Håndværkerfag – Tømrersvend

Firma – Raunstrup A/S

Jeg er meget imponeret over deres service. De tager telefon hver gang og de hjælper til med det samme. Det kan andre virksomheder lære noget af. Jeg fik anbefalingen fra min kammerat og fik at vide at Dansk Rekruttering var meget populært. De hjalp med at finde det perfekte job og er nu blevet fastansat hos Raunstrup A/S i Vejle.

Try & Hire - Bestået!

Navn – Martin Pedersen

Håndværkerfag – Malersvend

Firma – Martin Nielsen ApS

Dansk rekruttering er altid venlige og imødekommende, hvad enten man kan kontakte dem telefonisk eller svinger forbi kontoret til en kop kaffe. Et rekrutteringsbureau hvor services vægtes højt. Der skal især lyde en stor tak til Bjarne, Rasmus og Marc for at tage godt hånd om mig under hele forløbet, inden jeg blev ansat hos Malerfirmaet Martin Nielsen.

Try & Hire - Bestået!

Navn – Michael Højlund

Håndværkerfag – Lager og logistikmedarbejder

Firma – Stabrand Spedition ApS

Jeg har været meget tilfreds med jobbet som jeg fik igennem Dansk Rekruttering. Jeg har omtalt firmaet rigtigt positivt til alle omkring mig og det agter jeg at fortsætte med. Stor ros til hele teamet omkring Dansk Rekruttering, der gav mig jobbet hos Stabrand Spedition. I mit tidligere job hvor jeg har været ansat i 17 år, gik firmaet desværre konkurs. Dansk Rekruttering hjalp mig hurtigt og er nu blevet ansat hos Stabrand Spedition, hvilket jeg er utrolig glad for.

Inno ApS

Try & Hire - Bestået!

Navn – Kim Nielsen

Håndværkerfag – Tømrersvend

Firma – Inno ApS

Jeg vil gerne udtrykke min dybfølte taknemmelighed over for Dansk Rekruttering for at have hjulpet mig med at finde mit drømmejob hos Inno ApS. Jeg kan ærligt sige, at min oplevelse med Dansk Rekruttering har været enestående, og jeg vil ikke tøve med at anbefale deres tjenester til alle jobsøgende derude. Fra starten af ansættelsesprocessen viste Dansk Rekruttering en høj grad af professionalisme og dedikation.

Try & Hire - Bestået!

Navn – Thomas Edelved

Håndværkerfag – Tømrersvend

Firma – Schlæger Gruppen A/S

Jeg er nu flere måneder inde i min ansættelse hos Schlæger Gruppen A/S, og jeg kan ærligt sige, at jeg ikke kunne være lykkeligere. Jobbet matcher mine forventninger til punkt og prikke, og det er takket være Dansk Rekruttering, at jeg fik denne mulighed. Jeg vil gerne fremhæve den gode service, som Dansk Rekruttering har leveret. De har været tilgængelige til enhver tid og har vist en oprigtig interesse for min succes og trivsel hos Schlæger Gruppen A/S.

Skriv til os i dag